Gratis het boek Yoga voor Moeders bij Yoga Magazine

Als moeder heb je aan een ding een chronisch tekort: tijd. En dan met name tijd voor jezelf, wat vaak zo hard nodig is. Yoga voor moeders laat je zien hoe je meer aandacht aan jezelf kunt geven, al is het maar tien minuten per dag, zodat je het drukke bestaan met kinderen vol kunt houden. Dit boek staat boordevol tips en eenvoudige yoga- en meditatie-oefeningen die je op elk moment van de dag tussen de verschillende activiteiten door kunt doen. Door de tips en oefeningen in dit boek keer je terug naar jezelf en ben je een bron van rust voor je kinderen.

Saskia Onck is grafisch ontwerpster en yogadocente. Ze is single moeder van een zoontje van 3 jaar oud. Uit ervaring weet ze dat yoga kan bijdragen aan het vinden van meer balans in de dagelijkse drukte, en het combineren van werk en kind. Haar levensmotto is dat werk en stress nooit in de weg zouden mogen staan van het genieten met je kind(eren). Yoga geeft troost, rust, moed en vooral plezier. Eerder maakte zij het Yoga meditatie dagdoeboek.

Wanneer je nu een abonnement neemt op Yoga Magazine, ontvang je dit boek helemaal gratis! Deze actie loopt alleen bij 123tijdschrift. Je betaalt dan slechts €39,90 voor een abonnement van 2 jaar op Yoga Magazine én het boek Yoga voor Moeders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *